Direct weten wat
uw akte kost?
 
onze vakgebieden

Van strategische bedrijfsvoering tot kleine privezaken.


Notariaat Ridderhof & Stelwagen is er voor jong en oud. Of u nu in het huwelijk hoopt te treden of uw eerste onderneming gaat beginnen, of u nu vragen heeft omtrent onroerend goed of erfrecht, wij staan voor u klaar.Ondernemingsrecht

Als ondernemer bent u voortdurend in beweging. En waar beweging is, is verandering. Wij schakelen met u mee en werken doelgericht naar de beste oplossing. Door met alle partijen mee te denken en knelpunten vroegtijdig te onderkennen, bespreekbaar te maken, te voorkomen of op te lossen. Waar nodig werken we samen met andere specialisten, zoals accountants, advocaten en belastingadviseurs, zodat een zorgvuldige vertaalslag plaatsvindt van uw belangen naar een rechtsgeldig document.
Onroerend goed

Bij de overdracht van onroerend goed en de vestiging van een hypotheekrecht is een notariële akte verplicht. Wij nemen alle juridische aspecten met u door van zowel de koop als de financiering van het onroerend goed. Ook hebben we ruime ervaring met de overdracht van bedrijfspanden/commercieel onroerend goed. Onze specialisten helpen u met contracten en vergunningen en zetten alle fiscale consequenties haarfijn voor u uiteen. Bij de traditionele notaris stopt hier veelal de dienstverlening op het gebied van onroerend goed; wij gaan nét even verder. In een opkomende markt van duurzame/hernieuwbare energie zijn we onder andere actief door middel van het geven van advies en het vestigen van opstalrechten of erfpachtrechten. 


Personen- en familierecht


Ons kantoor is constant in beweging op het gebied van personen- en familierecht. Denk daarbij aan het opstellen van (levens-) testamenten en volmachten, huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten, toegespitst op uw situatie, maar ook het afwikkelen van nalatenschappen en het afgeven van verklaringen van erfrecht. Wij houden hierbij de laatste wet- en regelgeving nauwlettend in het oog. Het is, omdat deze wet- en regelgeving nogal eens verandert, van belang dat u daarom eens in een bepaalde periode uw persoonlijke situatie tegen het licht houdt om na te gaan of uw wensen nog overeenstemmen met hetgeen u hebt laten vastleggen. U bent daarom altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze specialisten. 
​​​​​​​